Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Ukoliko ne možete ili ne želite sami preuzeti kupljene artikle u našem uredu ili na nekom od skladišta, dostava na području grada Zagreba besplatna je za iznose veće od 200€ (PDV uključen)*
Dostava za iznos manji od 200€ također može biti i besplatna i u tom slučaju na ponudi koju udobijete na svoj e-mail piše da je dostava besplatna.

Dostavu izvan Zagreba (uključivo Buzin, Zaprešić, Sesvete i Samobor tj. sve što je više od cca 5 km udaljeno od središta Zagreba) obavljamo putem kurirske službe (InTime, Intereuropa, GLS, HP Ekspres, Overseas i sl.) po cijeni od 2,65€ naviše (ovisno o masi svih kutija zajedno i kurirskoj službi) neovisno o broju kutija.
Dostava izvan Zagreba većinom je besplatna i u tom slučaju na ponudi koju dobijete na svoj e-mail piše da je dostava besplatna.
Artikli se, prema statistici, u 94% dostava dostavljaju na Vašu adresu radni dan nakon što su Vam poslani između 8 i 17 sati (osim za otoke gdje je rok dostave 2-3 dana prema voznom redu kurirske službe).

Nakon što Vam paket bude poslan, na e-mail ćete primiti obavijest da je pošiljka predana na dostavu, te račun u PDF formatu.

Dostavu je moguće obaviti i na alternativnu adresu, pa ukoliko u vrijeme dostave nema nikoga kod kuće, možemo Vam dostaviti u ured, kod susjeda ili bilo gdje drugdje. Sve varijante dostave možemo dogovoriti prije same isporuke. Dovoljno je prilikom narudžbe ponude u košarici upisati drugu adresu za dostavu u rubriku napomena uz narudžbu ili javiti e-mailom svakako prije plaćanja ponude jer čim zaprimimo Vašu uplatu dajemo nalog za dostavu.

Dostava paketa težih po kutiji od 25kg dostavlja se do vrata objekta, odnosno do najbliže lokacije do koje se može doći i parkirati dostavnim vozilom. Za takve proizvode najbolje se detaljno dogovoriti prije same dostave.

Za dostavu u užem centru Zagreba, te pješačkim zonama u Zagrebu tj. na mjestima gdje nije osigurano parkirno mjesto za dostavu, dostava je besplatna samo do mjesta na koje se može doći s vozilom. Ako ispred ulaza u objekt nemate osigurano parkirno mjesto, besplatno možemo dostaviti samo do ulaza objekta, odnosno do kuda vozilom možemo najbliže doći.

* Za artikle koji su na akciji, promociji ili rasprodaji ili pak imaju veliku masu, a malu cijenu poput UPS-ova dostava se u nekim slučajevima naplaćuje.

Za sve dodatne upite, obavijesti o mjerama opreza i nuspojavama upitajte na info@m-computers.hr


VSC Pro+ Internet Prodaja   Web Trgovina